Drejekurser

Porcelænsdrejning

Jeg afholder kurser i porcelænsdrejning i Christian Bruuns helt vidunderlige værksted/studio, som ligger ved Travbanen i Charlottenlund.

Undervisningen foregår på små hold, med maximalt 8 deltagere. Det betyder at der er god tid til den enkelte kursist, og så synes jeg selv det er en god og hyggelig holdstørrelse. 

En ekstra bonus er, at du i Christians værksted, også har mulighed for både at se og købe Christians keramik som du kan se på de to fotos herunder, med rabat :-)

Porcelænet fremstiller Christian på værkstedet i Charlottenlund, mens han fremstiller de store stentøjskrukker i Vietnam.

Udover to aftenhold, med løbende optag, har vi udbudt en række weekendkurser henover efteråret, som henvender sig til begyndere og let øvede. 

Er du interesseret i at komme på venteliste til aftenkurserne som ligger mandag og onsdag aften, kan du skrive direkte til mig på ttkeramik@gmail.com, så fremsender jeg yderligere information.

Er du interesseret i et weekendkursus finder du yderligere oplysninger og tilmeldingsmulighed til weekendkurserne ved at trykke på linket herunder.

Jeg håber at se dig ved drejeskiven :-)

 

https://christianbruun.com/kurser/